MALZEMELER
1- tavuk gogsu, haslanip didiklenmis
1- paket mifloy hamuru
2- su bardagi sut
2-corba kasigi tereyagi
2-corba kasigi un
1-bardak kucuk dogranmis kirmizi biber.
2-yumurta
tuz
karabiber
YAPILISI
Once basemel sosunu hazirliyoruz. Tereyaginda unu hafif kavurup soguk sutu ekleyip koyulasana dek karistiryoruz. Koyulasan basemel sosumuz goz goz olunca ocaktan aliyoruz. 1 butun yumurtayi,1 yumurta beyazini , ( sarisini uzerine surucez) didiklenmis tavuk etlerini ve ince dogranmis kirmizi biberi ilave edip iyice karistiriyoruz. Hazirladigimiz ic malzemeyi sogumasi icin biraz bekletiyoruz. Mifloy hamurlarimizi unlanmis zeminde merdane ile biraz acip istedigimiz boyda kesiyoruz ve arasina basamel soslu icimizde bir kasik koyup mifloy lerin uclarini iyice kapatiyoruz.Boreklerin uzerine kalan yumurta sarisini surup corek otu serpiyoruz. Onceden isittigimiz firinda nar gibi kizarana kadar pisiriyoruz.
Afiyet olsun
Sefa
günaydıııınn:))ellerine sağlık canım gerçekten enfess görünüyorlar..selam ve dua ile kal...
YanıtlaSilKesinlikle nefisiss
YanıtlaSilÇok güzel olduğuna eminim
Ellerine sağlık
Sevgiler
ne pratik bir şey şu milföy her kalıba giriyor.ellerine saglık.
YanıtlaSilÇok güzel bir tarif ara sıcak olarakda kullanılabilir.
YanıtlaSilHarika Sefacım..
Sevgiler..
eminim çok lezizdir... tarif için teşekkür ederim:)
YanıtlaSilsevgilerimle.
canım tarifini çok beğendim ve not ettim.umarım hafta sonu fırsat yaratırım. kocaman sevgiler.
YanıtlaSilPaylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
YanıtlaSilçay makinesi
remtamutfak.net
Döner Makinası
çay kazanı
çay makinası
tost makinası
ızgara
endüstriyel mutfak
Tek Parça izle
Tek Parça izle
cerciko.com