Merhaba, kenarda biriken tariflerimi bir an once yayinlayayim ki stoklar erisin.
Bu salata yi ben ana yemek olarak tuketiyorum. Ege de her cesit ot, sebze severek tuketilir.
Turplarin saplarini da harslar salata yapariz. Kendi ektigimiz beyaz turplar cok buyumeden kokuyle birlikte ayiklayip harslariz. Ister sarimsakli zeytin yagli limonlu istersen sadece zeytinyagli.
Ben Turplari ayiklayip bol suda harisliyorum, uzerine sadece zeytingayi ve tuz ekip, koy ekmegi ile ana yemek yerine yiyorum.
Tabiki bu salatanin yanina kirmizi soganimda her seferinde eslik ediyor
Ege li olanlar bilir bilmeyenlere tavsiye ederim.
Malzemeye, tarife gerek yok , ayiklayip yikayip harisliyrosunuz, uzerine istediginiz ilave ediyrosunuz.
Afiyet olsun.
6 yorum:
Sayfama biraktiginiz nazik yorumunuza kalpten tesekkür ederim... Sevgilerimle, sizin de ellerinize saglik...
Canım,
ellerine sağlık. Salatanın her çeşidine bayılıyorum. Bencede yanında bir şey olmadan da karın doyar.
Sevgiyle kal.
Merhaba, hardal diye de bilinir bu turp otu İzmir'de çok da özledim.
Selamlar
Merhaba:)Ellerinize sağlık,tek başına bir öğün olabilecek nitelikte ve lezzette görünüyor.Takibe alıyorum sizi, bende sayfama beklerim:)Sevgilerimle:))
Siteniz çok başarılı ilgiyle takip ediyorum
Çay Makinesi
Çay Makinası
Sanayi Tipi Çay Makinası
Çay Kazanları
Yorum Gönder