Yorumlariniz

Okudugunuz tariflere biraktiginiz butun yorumlar ve duzeltmeler icin sonsuz tesekkurler/ I APPRICIATE THE COMMENTS AND CORRECTIONS.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

tatesal,blogspot.com .. IZINSIN BENIM RESMIMI KULANMIS

http://tatesal.blogspot.com/2012/01/avakado-salatasi.html    <<<  bu tarifdeki  resim  benim resmimdir  arkadaslar

http://lezzetsefasi.blogspot.com/2011/10/avakado-salatasi-sen-dur-sen-dur.html  << gercek  tarif  ve resim buradaki resimdir

Uzun zamandir  blogum da  tarif  yayinlayamiyorum . Ozel  nedenelrimden dolayi  acmiyordum.
Bu gun tesadufen  fark etimki  bir  blogcu  benim 
4 Kasim 2011  tarihindeki  resmimi  izinsiz  kendi  sayfasinda  kulanmis..
Resmi izinsin kulanip  altina not  dusseydi  hic bir  tepkim olmazdi
Ama  bu benim EMEGIME SAYGISZLIKTIR .
aRKADASLAR  LUTFEN SIZLERDE  BAKIN  KIM BILIR BELKI SIZNDE  EMEKLERINIZE  SAYGISZLIK EDEN  LER  OLA BILIR

Hayata en sevmedigim sey  insanalri rencide  etmektir .
Ama  kendime edilen haksizligida  gormezden gelemem

Sevgiler
Sefa 


30 yorum:

Mutfak Dili dedi ki...

Maalesef resimleri izinsiz kullaniyorlar. Bari aldigi sayfanin adresini verseler.
Benimde tariflerim ve resimlerim kullaniliyor ama ne kadar yazsam da fayda etmedi..
Insallah bir daha boyle yapmazlar.
Iyi gunler..

Noblesse dedi ki...

ÇOK ÇİRKİN BİŞEY GERÇEKTEN VE MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI DA YOK.BU İZLEYENLERİNİ DE KANDIRMAK DEMEKTİR FOTOYU GÖREN KENDİ YAPMIŞ PAYLAŞIYOR ZANNEDİYOR ÇÜNKÜ, BLOĞA GİDİP UYARMALISIN.

siyah kuğu dedi ki...

Kötü bir durum benimde başıma çok sık gelir, geçmiş olsun diyorum .

Elifin Terazisi dedi ki...

Bence de bloga gidip uyarmalısın...

Elifin Terazisi dedi ki...

Bence de bloga gidip uyarmalısın...

lezzet sefasi dedi ki...

Arkadaslar bloga gidip yorum yazdim
Ama cevap vermiyor :(

Sadece kendim icin degil tum blogr arkadaslarim icin buraya bu sekilde yazdim ki baskalarinada ders olsun..

LeylaK dedi ki...

sayfası tıklandıkça tıklanacak şimdi, çok yazık....

lezzet sefasi dedi ki...

Arkadaslar sanirim asil amacida o.
Emek vermeden baskalarinin emegi ile sayfasini guncelemek.
Amacina ulasmismi bilemem, ama baskalrina ders olmasi icin, ve diger arkadaslarin basina gelmemsi icin ben dogru bildigimi yaptim.

Bloguna 3 yorum biraktim, lakin onaylanmadan yorumlari yaynlanmiyor ...

Lutfen size yapilan haksizliklari goz ardi etmeyin..

TATESAL dedi ki...

Öncelikle merhaba....yorumlarınızı şimdi gördüm ve inanın çok üzüldüm...blog dünyasında herkes beni çok iyi tanır,keşke bu kadar yorum yazıp hakkımda yazı yayınlayıncaya kadar benden bir haber bekleseydiniz,yargısız infaz yaptınız,gerçekten çok üzüldüm...hırsız ithamları hiç hoş değil bende size yakıştıramadım...oysa birbirimize zamanzaman güzel yorumlar yazmışız canımlı cicimli ,bunların hatrına sakin olabilirdiniz..size şöyle izah edeyim,benim picasa web albümlarinden resimlerim silindi ve blogumdaki bütün resimlerim kayboldu...sonra 1 ay uğraşıp tek tek googleden fotoları bulup yeniden ekledim bunu bütün blog arkadaşlarım biliyor...http://tatesal.blogspot.com/search/label/BLOGGER%20HAKKINDA bu linkte bahsetmiştim...
Benim avakado salatasına ihtiyacım yok hatta başkalarının resimlerinede ...ben 4 seneyi aşkın bir süredir fotograf çekiyorum emek sarfedif blogumda yayınlıyorum...sizin resminizin nasıl geldiğini bilemiyorum...resmi kendi düzenleme sayfamda html olarak da görüntü olarak da kendi salatama ait resim olarak görüyorum ama yayınlandığında sizin salatanız ve ben bunu tamamen silerek yeniden yükledim şimdi kendi resimlerim oldu bakabilirsiniz...zaten benimçektiğim resimler var ne diye sizin resminizialayım.nette böyle karışıklıkar olabiliyor,ben asla rencide olmadım merak etmeyin ve ben yine diyorum beni tanıyan tanıyor 1034 kişi beni takip ediyor...Rencide olmadım ama bir yanlışı düzelttim bu bakımdan sizden özür diliyorum ama asla bilerek yapılmış bir hata değil iyi geceler...

TATESAL dedi ki...

Yorum yazan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum ,avakado salatası için tıklanmaya ihtiyacım yok,lütfen gelip blogumu inceleyin ve gerçekten bir yanlışlık olduğunu sizde görün,yukarıda açıklama yaptım...

TATESAL dedi ki...

daha önce resimlerim silinince googleden resimlerimi bulup url sini kopyalayıp tek tek yazılarıma yapıştırıp düzenlemiştim...Google de tatesal avakado salatası yazıldığında zaten benim ve lezzetsefasının resmi çıkıyor...resim url sini kopyalarken sanırım yanlışlıkla onun resminin url sini kopyalamışım ve html olrak yapıştırıp yayınladığım daki bu salataya çok da önem vermediğimden tekrar dönüp yazının nasıl göründüğüne bakmamıştım...çünkü blogumda bin küsür yazı vardı ve düzeltilmeyi bekliyordu...daha önceden farketseydim zaten düzeltirdim ama bu şekilde hırsız falan lafları hiç hoş değil madem blog arkadaşıyız birbirimiz uyaralım değil mi?
Benim yorumları geç görmem de buna sebep olmuş olabilir....Olayı bu şekilde çözdüm,asla resminizi çalmış falan değilim...Lütfen beni diğer blog arkadaşlarımıza sorun,deryayla,örgüçantamdan,ada ve deniz,balböcükleri gibi...

Unknown dedi ki...

Canım hoşgeldin geçmiş olsun.Canım
benim Tülin arkadaşımız kesinlikle öyle biri değildir.Diğer yorum yazan arkadaşlarda eminim onun say
fasını biliyor ve takip ediyorlar.
Yargısız infaz yapmışlar kesinlikle
böyle şeylere tenezzül etmez.
Onun sayfasında günlerdir sorun vardı hatta benimle paylaştı resim
url'sinde sorun olmuştur.Eminim çok
üzülmüştür.
Sende onu tanısan inan benim gibi üzülür ve müdahale ederdin sımsıcak
sevgilerimle.

Pembe Tatlar dedi ki...

Merhabalar canım gerek seni gerek tetesalı yıllardır beğenerek takip ediyorum daha önce kendisinin başına buna benzer diyemeyeceğim daha farklı bir olay gelmişti ve tepkiside ona göre olmuştu bu tarz konularda çok hassas olan bir arkadaşım..
Tabikide ilk gördüğündeki tepkin normal kendisini haberdar edip keşke o şekilde yargılasaydın ayrıca bir çok takipcisi var ve gerçeten beğenilen bir blog bu şekilde küçük pazarlıkların peişinde olamayan bir arkadaşımız bu konuyu okuyup geçemedim o yüzden yorum yazma ihtiyacı duydum...

TATESAL dedi ki...

Sizde kaç gündür uğrayıp açıklamalarıma bakmıyorsunuz...demekki insanların işleri olabiliyor ve her an yorumlarına bakamayabiliyormuş....

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sevgili Lezzetsefası,
emek hırsızlığı hepimizin karşı olduğu bir davranış ama kimden şikayet ettiğimizi biraz araştırmak gerekir eğer ki öyle yapsaydınız Sevgili Tülinin bu konuda en önlerde yer aldığını mutlaka görecektiniz.
Blog dünyasında karşılaşbileceğiniz en harika ce kalbi güzel dostlardan biridir,ve ben kendisini şahsen değil klometrelerce uzaktan sevip kardeşim yerine koymuş biriyim.
keşke bu postunuzu yayınlmadan Tülinin sayfalarında bir dolaşabilseydiniz yakıştırmalarınızla hiç alakası olmadığını mutlaka görecektiniz:((((
Kendisi kısa bir süre önce bir blogger için çok kötü bir sıkıntı yaşadı sayfasında ki pek çok resim silindi o da yayınlanmışlarından geri toplayarak tamamladı.
Büyk ihtimal netten dolayı resimleriniz bağlantı durumundan eşleşerek böyle bir durum çıktı keşke haber verseydiniz şimdi yaptığı düzeltmeyi anında o zaman yapardı.
Yorumcu arkadaşlar güçbirliği harika birşey ama lütfen birileri hakkında birşeyler söylerken kim olduğunu iyice araştırın.
sevgili arkadaşım inş bu yanılgı güzel bir dostluğa dönüşür(ki iyi böyle birşey olmuş sizi tanımama vesile oldu diyeceğiniz biriyle karşı karşıyasınız)
Emek hırsızlığına karşı hep birlikte omuzomuza olalım o insanlar zaten sayfalarına girince belli oluyorlar,ama her kim olursa olsun hakkında birazcık araştırma yapalım ki başımızda böyle ağrımasın.

keşke tülinin size yorumlarını hemen okuyabilseydiniz de bu durum uzamasaydı.

Devamı güzel dostluklara ulaşması dileğiyle sevgiler.

TATESAL dedi ki...

Beni tanıyan değerli dostlarım desteğiniz ve güzel yorumlarınız için sonsuz teşekkür ederim....

Ada Deniz dedi ki...

Emek hırsızlığı her zaman burada ya da facede oluyor. Ama Tülin arkadaşımıza yargısız infaz olmuş. Hem siz tarafından hem de diğer blogger arkadaşlar tarafından. İçlerinde çok eskiler de var. Tülin'i bilmemeleri imkansız gibi. Neden hemen suçlama yoluna gidilmiş anlamadım. Dediği teknik hata hepimizin başına gelebilir....

balböcükleri dedi ki...

sevgili lezzet sefası tatesal zaten uygun dille açıklama yapmış.onuda senide tanırız.ikinizinde hatırı vardır blog alemine.keşke böyle olmasındansa önce bir yorumlaşsanız neler olduğunu aranızda çözerdiniz.tülin abla erdemlik yapmış özürünü dilemiş sizde bu yanlış anlaşılmayı düzeltip ufakta olsa bir yorum atarsanız sorun kalkar diye düşünüyorum.büyütülecek bir şey yok.

Mutfak Dili dedi ki...

Tatesal arkadas oncelikle kutlarim geri donup cevap yazdiginiz ve aciklik getirdiginiz icin. Resimleri geri yuklerken nasil gozukmuyor onu anlamadim dogrusu . Resimleri tek tek kontrol etmediniz mi bu benim resmim ve ya degil? Cunku google da arama yaparken resim direkt karsina cikiyor ve gorebiliyorsun resmi. Cektigi resmi her kes bilir..
Ben bastaki yorumda genel anlamda kullandim. Bu trk sizin yaptiginiz degil. Siz yanlislikla yapmissiniz AMA bir coklari bunu bilerek yapiyor.
Insallah o sorunlarla karsilasmayiz bir daha.
Size de gecmis olsun .

Mutfak Dili dedi ki...

Tatesal arkadas oncelikle kutlarim geri donup cevap yazdiginiz ve aciklik getirdiginiz icin. Resimleri geri yuklerken nasil gozukmuyor onu anlamadim dogrusu . Resimleri tek tek kontrol etmediniz mi bu benim resmim ve ya degil? Cunku google da arama yaparken resim direkt karsina cikiyor ve gorebiliyorsun resmi. Cektigi resmi her kes bilir..
Ben bastaki yorumda genel anlamda kullandim. Bu trk sizin yaptiginiz degil. Siz yanlislikla yapmissiniz AMA bir coklari bunu bilerek yapiyor.
Insallah o sorunlarla karsilasmayiz bir daha.
Size de gecmis olsun .

TATESAL dedi ki...

Mutfakdili arkadas siz açıklamalarımdan hicbirsey anlamamissiniz...

TATESAL dedi ki...

Ben resimleri html olarak yükledim diyorum bu çok uzadı artık kapatıyorum ve lezzetsefasi cevap yazana kadar bekliyorum...

TATESAL dedi ki...

Lezzetsefası arkadaşım istatistiklerimden benim sayfama geldiğini görebiliyorum lütfen bu konu hakkında yazdığım ve arkadaşlarımın yazdığı yorumlara cevap ver ve yazdığın yazıyı yayından kaldır....aslında sayende avakado salatası tıklanma rekoru kırdı,kenarda kuytuda kimsenin bakmadığı bir yazı idi...

LeylaK dedi ki...

tatesal - benim burdaki eleştirim farkındaysanız yalnızca size yönelik değil. Hepimiz fotoğraflarımızı başka bloglarda görüyoruz, çok az blog yazarı çıkıp "şu blogta benim fotoğrafım var" şeklinde yazı hazırlıyor. Ben bu durumun hatalı olduğunu dürüstçe ifade ettim. Kaldı ki bu blogun sahibi olan arkadaş sizden birkaç gün cevap gelmeyince farklı düşünmekte haksız değil. Neyse olayın tatlıya bağlanıldığını düşünüyorum. Evet böyle hatalar olabiliyor.

lezzet sefasi dedi ki...

Sevgili blog arkadaslarim ve sevgili tetesal, Cevap verdiginiz icin tesekkurler.
Ozur dilemisniz, tesekkurler.
Basiniza gelen olay icinde uzgunum,(resimelriniizn silinmesine)

Ben blogumu tartisma arenasina donusturmek istemedim.
Ben benim basima gelen olayin baska arkadaslariminda basina gelmemesi icin dogru olduguna inandigimi yaptim.
Olumsuz olaylari, lehime cevirmek gibi bir cabam da olmadi.

Rencide olmadiginizi yazmiisniz sizn adiniza sevindim.
Tariflerinizin tiklanmaya ihtiyaci olmadigini yazmisniz , siizn adiniza sevindim.
Sunu da belirteyim, ben blogumu hobi amacli acdim, hobi olarakda surduruyorum.
Kusuruma bakmayin yanlislikla siznsayfanizda kendi resmimi gordum. Keske gormeseydim.
Bunun haksizlik oldugunu dusundum.
Her kim olursa olsun, boyle bir olaya sessiz kalmamali.
Kenarda kosede durun bir tarif tiklanma rekoru kirmis, ne guzel sizinadiniza sevindim.
Sizin sayfaniza geldigimi yazmiisniz, evet cunku takip ettigim blogralar arasindasiniz.
Ama kusura bakmayin, yayinlarimi kimsenin istegi dogrultusunda yazmiyorum, ve kimsenin yayindan kadirin demesiylede yayindan kaldirmam.

Tum blogir dostlarimdan ozur dilerim boylesien tatsiz bir olaya sahit olduklari icin.

Sevgili tetesal,size ve tum blog camiasindaki blog arkadaslarima basarilar ve hayirli gunler dilerim.
Sevgiler,
Sefa

TATESAL dedi ki...

Nükteli ve manalı sözlerinizle aslında bana hiç de hak vermediğinizi anlıyorum...ama ben gerçeği olduğu gibi yazdım inanıp inanmamak size kalmış...size hak vermiyor değilim bende resmimi başka bir sayfada görsem ki inanın şu an en az 5 blogda kızlarımın üzerindeki şal ve fularla resimleri alınmış ama artık uğraşamıyorum...ben bu kadar duyarlıyken bu yanlışı nasıl yaptım bilemiyorum ama zaten kabul ediyorum...sizde deneyin lütfen googleye tatesal avakado salatası yazın sizin ve benim resimlerimiz yan yana çıkıyor...o arada karışık bir zamana gelmiş olmalı ki kendi resmim yerine sizinkine sağ tuş ile resmin url sini kopyala deyip yapıştırmışım...sanırım url olarak yapıştırıp sayfada da html olarak yayınlayınca ve sonra ne yazıkki incelemeyince böyle oldu...artık bu konuyu kapatalım diyorum,yayından kaldırmanızı isteyemem tabiki ama tartışma kapansın istediğimden öyle yazmıştım...sayfamda başkasına ait başka bir içerik bulunmadığını eğer baktıysanız sizde görmüş olmalısınız...Neyse;Hayırlı cumalar diliyerek bu konuya son noktayı koymak istiyorum...Herşey gönlünüzce olsun....

Şengülce dedi ki...

sevgili ...lezzetsefasi bu karışıklıgı yeni duydum tetasal kızımın bunu yapmış deseler inanmam rüyamda görsem inanmam çünkü ihtiyacı yok resimleri silindi karıştı ben ondan çok üzüldüm..her şey böyle olsun annem her şeyin bir yolu bulunur kimseyi kırmıyalım burası sanal da olsa ben kendi acımdan söylüyorum şimdiye kadar olmayan arkadaşlarım oldu 56 yaşındayım hala burdan yeni şeyler öğreniyorum öğrenmenin yaşı yokmuş derlerdide doğruymuş .sevgiyle kal .

Hayatın Tatları dedi ki...

bende şimdiokuyunca çok üzüldüm. Çünkü her ikinizide takip ediyorum ve herikinizinde ne kadar emeğe saygılı olduğunuzu biliyorum. Bazen oluyor yanlış anlamalar ki insanlar yüz yüze konuşurken bile... burda sadece yazılanlar var yanlış anlamak ve yorumlamak çok normal. sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

Hayirli aksamlar benim can doslarim .Ben inaniyorum bir yanlislik oldu kesinlikle .Arkadasindanda diyer yillarini vermis blog arkadaslarimizdanda böyle bir sey umamam.
Yeni blog acmis ve daha dogrusu bunun yanlis yada suc oldugunu bilmeyen böyle bir sey yapa bilir ancak .Hepinizi cok seviyorum öprtüm.

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
çay makinesi
remtamutfak.net
Döner Makinası
çay kazanı
çay makinası
tost makinası
ızgara
endüstriyel mutfak
Tek Parça izle
Tek Parça izle
cerciko.com