Yorumlariniz
Okudugunuz tariflere biraktiginiz butun yorumlar ve duzeltmeler icin sonsuz tesekkurler/ I APPRICIATE THE COMMENTS AND CORRECTIONS.
8 Ekim 2008 Çarşamba
Kasarli Orman Kebabi
Bu gun size harika bir firin yemeyi tarif edicem . Hem misafirlere hem ev halkina tereddutsuz ikram edelicek bir yemek .
Malzemeler:
1 kilo kusbası et
2-3 corba kasıgı sıvıyag
2 adet sogan
3 adet patates
3 adet havuc
1 su bardagı taze ic bezelye
karabibertuz
1 su bardagi rende kasar
Yapılışı:
Sogan ayıklanıp yemeklik dogranır.Et ile beraber tencereye alınarak suyunu cekene kadar kavrulur.2 su bardagı su ve tuz ilave edilerek etler yumusayıncaya kadar pisirilir.Patates ve havuclar ayıklanıp kup kup kesilir.Bezelyelerle beraber etlere ilave edilir.Tuzu ve karabiberi ayarlanarak sebzeler yumusayana kadar pisirilir.Pisen yemeyi bir firin kabina bosaltilir ve uzerine kasar rendesi serpilir .Kasar peyniri eridiyinde ve uzeri hafif kizardiginda firindan cikarilir ve ilk servise sunulur.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder