Yumurtayi ister celik tavada, ister bakir tavada , ister emaye tavada ister teflon tavada ister cam tavada istersenizzz altin tavada pisirin ama bu aliminyum sahanda pisen kadar lezzetli olmaz. Ben denedim olmuyor. Soyle ekmeyi daldiracaksin bu sahana dibinin yanigiyla birlikte gelecek yumurta. Herkesin bildiyi ve her zaman yaptigindan emin oldugum bir tarif ama.
Resmi gorunce yayanlamadan edemedim.
Kisaca tarif edeyim isterseniz. 2 sari biber 2 yasil biber zeytin yaginda hafifi oldurulur.
Uzerine kucuk dogranmis 1 domates eklenir, yine domateste biraz piser ve yumurtalar kirliir
Sahanin uzeri kapatilir ve 2 dakika daha pisirilir, ince kiyilmis maydonazda serpilince hemen kahvaltiya getirilir.
10 yorum:
Hımm hemen kalkıp yapmam lazım:)))
Nefis görünüyor,cokta sevilen bir lezzet.Aliminiumda denemek lazim birde.Ellerine saglik canim.Afiyetler olsun.Sevgiyle kal:)
Hayırlı haftalar, ellerinize sağlık. çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
Saygılar.
Canımmm menemene bayılırım ellerine
sağlık.Etkinliği sormuşsun olur tabii neden olmasın çok memnun olurum öpüyorum.
Ellerıne sağlık bereketı bol olsun.
Varyaaaa ben iste buna bayiliyorum. Nasil guzel bir kahvaltiliktir oyle. Senin de ellerine saglik, harika gorunuyor canim. Afiyet seker olsun.
Canım,
ellerine sağlık. Görüntü süper. Bayılırım yazın bu tada. Mevsimi geçtikten sonra ki domatesler asla yazın tadını vermiyor. O nedenle yaz gelsin ve bu güzelliklere kavuşalım inşallah.
Sevgiyle kal.
Sefa cığım daha iki gün önce kahvaltıya yaptım bandıra bandora yedik hep birlikte ev halkının hepsi bayılır bu lezzete
sana hak veriyorum canım gerçekten bende aliminyum bir tepsim var onda yaparım menemeni en lezzetlisi o oluyor canım
ekmeğimi alıp banasım geldi yumurtanın olmadığı tarafından:)))
afiyetle kal
ellerinize sağlık byılırım menemene
o kadar güzel anlatmışsınız ki yemiş gibi oldum
Yorum Gönder