Yorumlariniz

Okudugunuz tariflere biraktiginiz butun yorumlar ve duzeltmeler icin sonsuz tesekkurler/ I APPRICIATE THE COMMENTS AND CORRECTIONS.

4 Mart 2008 Salı

Firinda Tavuk Gogsu


malzameler
5 kemiksiz tavuk gogsu
2 domates ..kabuklari soyulmus kucuk dogranmis
1 corba kasigi biber salcasi
1 defne yapragi
2 dis sarimsak
2 kasik sivi yag
yapilisi
yikayip kuruladiginiz tavuk goyuslerini ,sivi yagda ( cok kizgin olmali yag ) iki tarafli kizartin ve firin kabiniza alin .Tavuklari kizartiginiz tavadaki yaga iki dis sarimsagi ezip atin ve hemen domatesleri ilave edin .Domatesler sularini saldiginda salcayi da ilave edin ve yarim su bardagi su ekleyin defne yapraginida sosa ilave edip 2...3 dakika kaynatin ve tavuk larin uzerine bu sosu gezdirin .200 derecelik firinda yarim saat pisirin afiyet olsun

Hiç yorum yok: