Yorumlariniz

Okudugunuz tariflere biraktiginiz butun yorumlar ve duzeltmeler icin sonsuz tesekkurler/ I APPRICIATE THE COMMENTS AND CORRECTIONS.

3 Nisan 2008 Perşembe

Domatesli Pilav

Pilav denildimi hic dayanamiyorum . Heleki domatesli pilava oldumu kokusuna dayanamam .

Malzemeler
2 su bardagi pirinc
3 orta boy domates
2 su bardagi su
2 kasik tere yagi
1 kahve fincanin dan az sivi yag
1 tutam seker
tuz karabiber
Yapilisi
Cekirdeklerini cikardiginiz domatesleri rendeleyin ve sivi yagda suyunu cekenedek pisirin .
Pisen domatese yikadiginiz pirinci ekleyip 5 dakika kavurun.Iyice kavrulan pirince suyu ve tereyagini ekleyin.Kaynamaya baslayinca sekerini ve tuzunu da ekleyip ocagi yarima alin ve suyunu cekenedek pisirin.Suyunu ceken pilavin altini kapatip demlenmesi icin 15 dakika bekleyin .Demlenen pilav servis e hazirdir .

1 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

merhabalar öncelikle ilginize çok teşekkür ederim katılım çok kolay diger arkadaşlar gibi sitenizde yaptıgınız bir pastanın resmini yayınlayıp altına tarifi yazarak bu pasta ile en guzel pasta yarışmasına katıldıgınızı arkadaşlarınıza duyurmanız ve benim sitemde oldugunu link vererek yönlendirmeniz yeterli olacaktır.banada yorum olarak pastam hazır diyip haber vermeniz yeterli bende gelip sitenizden pastanızı ve tarifinizi kopyalayıp siteme koyucam ve sizde yarışmamıza katılmış olacaksınız hepsi bu katılırsanız mutluluk duyarım sevgiler sevil